Tarieven

STEM Bedrijfsadvies hanteert een door het MKB gewaardeerd verdienmodel. Na de inventarisatiefase, waar van te voren een vaste vergoeding voor wordt afgesproken, wordt met elkaar en doorgaans voor een periode van twee jaar, een actieplan met doelen vastgesteld. In deze periode hanteert de adviseur van STEM Bedrijfsadvies een uur prijs van 80 tot 100 euro. Vaak is het echter maatwerk en wordt met de klant een uurtarief afgesproken, afhankelijk van de situatie. Binnen het actieplan wordt vervolgens de hoogte van de extra factuur, die kan worden doorberekend bij het behalen van de gestelde doelen, afgesproken. Hiermee laat STEM Bedrijfsadvies zien dat het ook wil investeren in het behalen van succes. Op die manier gaan we samen voor het optimale resultaat.

We helpen bedrijven groeien naar een betere business.

Onze diensten

Deze diensten kunnen wij u bieden. Een combinatie is ook mogelijk.

Organisatie advies

Organisatie advies

Vaak is bedrijfsadvies de basis van onze werkzaamheden. Samen met onze opdrachtgevers maken wij een analyse om vervolgens tot een actieplan te komen. Dit met doelen en planning. Regelmatig vindt er voortgangsoverleg plaats. Wij blijven proactief in onze benadering en komen onze afspraken na. Klanten waarderen dat, duidelijkheid voor alles.

Administratie

Administratie

Een goede financiële huishouding is cruciaal binnen bedrijven. STEM bedrijfsadvies hangt erg aan het sturen op cijfers en rendement. Managementinformatie is onontbeerlijk. Wij lichten waar gewenst de administratie door en brengen deze op orde.

Online activiteiten

Online activiteiten

Sociale media is niet meer weg te denken, zeker niet in het bedrijfsleven. Site, Facebook, LinkedIn, Instagram, WhatsApp, steeds vaker communiceren organisaties via deze media met de buitenwereld. Wij hebben de specialisten in huis die deze communicatie in goede banen kunnen leiden.

Verkoopbeleid

Verkoopbeleid

Wij ervaren dat veel MKB bedrijven, door drukte, intern gericht zijn. Er is geen oog voor “new business”. Wij maken niet alleen verkoopbeleid, wij voeren het ook uit. In ieder geval zijn we niet zelden de stok achter de deur. Niet zelden denken we mee in nieuwe mogelijkheden, ook buiten de gebaande paden.

Personeelsbeleid

Personeelsbeleid

In veel MKB bedrijven heeft het personeelsbeleid niet de prioriteit die het verdient. Medewerkers ontwikkelen biedt kansen, zowel voor hen als voor de organisatie. Maar ook een strakke aanpak van niet functionerende medewerkers is een middel om de organisatie uiteindelijk beter te krijgen.

Training en coaching

Training en coaching

Niet zelden is een training – en coaching traject onderdeel van onze dienstverlening. Als ondersteunend onderdeel van het gehele traject. Ontwikkelen van mensen is onze belangrijkste drijfveer. Alles in het teken van de toekomst van de organisatie.

Laten we de juiste oplossing voor uw bedrijf bieden.

Michael van der Windt - Icamat:
“Tijdens het overnameproces zijn de medewerkers in de fabriek gemotiveerd gehouden, dat is een prima prestatie waarop we nu verder kunnen bouwen.” 

Deze klanten gingen u voor:

Inc. 5000
Inc. 5000
Inc. 5000
Inc. 5000
Inc. 5000
Inc. 5000
Inc. 5000
Inc. 5000
Inc. 5000

Contact

STEM Bedrijfsadvies
De Lasso-Zuid 15
2371 EV Roelofarendsveen
Tel. 071 - 5328040
stem@stemadviseurs.nl

Route

Follow us

facebook witfacebook