'Verleden heb je, toekomst maak je'

STEM bedrijfsadvies, training en coaching

Onze diensten

Deze diensten kunnen wij u bieden. Een combinatie is ook mogelijk.

Organisatie advies

Organisatie advies

Vaak is bedrijfsadvies de basis van onze werkzaamheden. Samen met onze opdrachtgevers maken wij een analyse om vervolgens tot een actieplan te komen. Dit met doelen en planning. Regelmatig vindt er voortgangsoverleg plaats. Wij blijven proactief in onze benadering en komen onze afspraken na. Klanten waarderen dat, duidelijkheid voor alles.

Administratie

Administratie

Een goede financiële huishouding is cruciaal binnen bedrijven. STEM bedrijfsadvies hangt erg aan het sturen op cijfers en rendement. Managementinformatie is onontbeerlijk. Wij lichten waar gewenst de administratie door en brengen deze op orde.

Online activiteiten

Online activiteiten

Sociale media is niet meer weg te denken, zeker niet in het bedrijfsleven. Site, Facebook, LinkedIn, Instagram, WhatsApp, steeds vaker communiceren organisaties via deze media met de buitenwereld. Wij hebben de specialisten in huis die deze communicatie in goede banen kunnen leiden.

Verkoopbeleid

Verkoopbeleid

Wij ervaren dat veel MKB bedrijven, door drukte, intern gericht zijn. Er is geen oog voor “new business”. Wij maken niet alleen verkoopbeleid, wij voeren het ook uit. In ieder geval zijn we niet zelden de stok achter de deur. Niet zelden denken we mee in nieuwe mogelijkheden, ook buiten de gebaande paden.

Personeelsbeleid

Personeelsbeleid

In veel MKB bedrijven heeft het personeelsbeleid niet de prioriteit die het verdient. Medewerkers ontwikkelen biedt kansen, zowel voor hen als voor de organisatie. Maar ook een strakke aanpak van niet functionerende medewerkers is een middel om de organisatie uiteindelijk beter te krijgen.

Training en coaching

Training en coaching

Niet zelden is een training – en coaching traject onderdeel van onze dienstverlening. Als ondersteunend onderdeel van het gehele traject. Ontwikkelen van mensen is onze belangrijkste drijfveer. Alles in het teken van de toekomst van de organisatie.

We helpen bedrijven groeien naar een betere business.

Laten we de juiste oplossing voor uw bedrijf bieden.

Arjan Straathof - Vakgarage Straathof: 
“Wij hebben de afgelopen twee jaar grote stappen gemaakt, zowel qua organisatie als qua rendement.”

Deze klanten gingen u voor:

Inc. 5000
Inc. 5000
Inc. 5000
Inc. 5000
Inc. 5000
Inc. 5000
Inc. 5000
Inc. 5000
Inc. 5000

Contact

STEM Bedrijfsadvies
De Lasso-Zuid 15
2371 EV Roelofarendsveen
Tel. 071 - 5328040
stem@stemadviseurs.nl

Route

Follow us

facebook witfacebook