'Verleden heb je, toekomst maak je'

STEM bedrijfsadvies, training en coaching

Klant aan het woord: Celtic Cooling

'Aanpassing management en visie voor de toekomst'

"In 2016 maakten wij een enorme groeispurt door," aldus Joost van Klink van Celtic Cooling uit Nieuw Vennep. "Ons bedrijf is al jaren actief in de koel- en vriestechniek, wij mogen ons trendsetters in deze branche noemen. Ons doel is om voor onze klanten de beste omstandigheden te creëren voor het bewaren van hun product. Dat doen we in Nederland, Oost- en West-Europa en in Afrika. We hebben kantoren in Dubai en Moskou."

"De groeispurt had grote impact op ons bedrijf. Op een gegeven moment heb ik STEM Bedrijfsadvies gevraagd ons te helpen om dit in goede banen te leiden. Er gebeurde toen wel wat en dat bracht eerst onrust. Maar nadat de organisatie is aangepast, we hebben een heel nieuw management, zal je de rust weer terugkeren en de motivatie toenemen. Door deze stappen hebben we de organisatie nu beter op orde en ook beter in de hand. Niet dat wij op dit moment helemaal tevreden zijn, maar er zijn wel grote stappen vooruit gemaakt."

"We hadden de transitie nodig om zo de basis te leggen om de toekomstvisie die we voor ogen hebben uit te kunnen voeren. We zijn daar nu klkaar voor en dat in het jaar van ons 20-jarig bestaan. Een leuke bijkomstigheid en een mooi startpunt voor de toekomst. Wat ik extra waardeer in de adviezen van STEM Bedrijfsadvies, is dat deze altijd eerlijk en duidelijk zijn. Dat is precies zoals ik als ondernemer ook werk, dat past dus precies."

Image

We helpen bedrijven groeien naar een betere business.

Laten we de juiste oplossing voor uw bedrijf bieden.

Michael van der Windt - Icamat:
“Tijdens het overnameproces zijn de medewerkers in de fabriek gemotiveerd gehouden, dat is een prima prestatie waarop we nu verder kunnen bouwen.” 

Deze klanten gingen u voor:

Inc. 5000
Inc. 5000
Inc. 5000
Inc. 5000
Inc. 5000
Inc. 5000
Inc. 5000
Inc. 5000
Inc. 5000

Contact

STEM Bedrijfsadvies
De Lasso-Zuid 15
2371 EV Roelofarendsveen
Tel. 071 - 5328040
stem@stemadviseurs.nl

Route

Follow us

facebook witfacebook